Gene false profesionale si accesorii gene false

Sprancenele reprezinta estenta unui machiaj reusit

Kit definire sprancene Salon PerfectForma sprancenelor, culoarea, precizia cu care sunt conturate, toate  fac diferenta.  Modelarea si ingrijirea profesionala a sprancenelor este cel mai important pas pe care o femeie trebuie sa il aiba in vedere atunci cand vine vorba despre corectarea sau imbunatatirea imaginii sale.

 

Dupa cum bine se stie, ochii sunt singurii care nu se schimba odata cu trecerea timpului, ei avand aceeasi marime, forma si culoare din copilarie pana la maturitate.  Sprancenele, sunt cele care de-a lungul timpului isi schimba de cele mai multe ori forma  si care, ingrijite corespunzator  evidentiaza expresivitatea ochilor si dau luminozitate fetei.

 

Gama de produse Salon Perfect va pune la dispozitie un kit complet pentru definirea si ingrijirea sprancenelor.

 

Acesta contine un set de farduri format din 4 culori ( maro deschis, maro inchis, negru si un iluminator), impreuna cu pensula speciala de aplicare, un creion cerat transparent si o pensula cu doua capete - unul pentru aplicat fardul, unul pentru aranjarea firelor.

 

Acest kit este ideal pentru conturarea, pigmentarea si fixarea sprancenelor. Fardurile in diferite nuante sunt perfecte pentru mai multe tipuri de par, iar iluminatorul este necesar pentru a pune in evidenta forma frumoasa a sprancenelor. Pensula va ajuta la aranjarea firelor rebele si la aplicarea fardului, iar fixarea de durata o puteti obtine cu ajutorul creionului cerat transparent din pachet.

 

Toate produsele din kit, folosite corespunzator, va asigura o imagine ingrijita si profesionala.

 

Lasa-ti sprancenele sa spuna lucruri bune despre tine! Ai grija de ele!