Gene false profesionale si accesorii gene false

Genele individuale - o afacere?

Gene individuale Salon Perfect - lungi (fara nod)


Fie ca ai un salon de infrumusetare sau esti make-up artist, probabil te intrebi daca aplicarea genelor false individuale poate insemna o afacere profitabila pentru tine.

 

Spre deosebire de genele false tip banda pe care orice femeie si le poate aplica singura acasa, cele individuale necesita mai multa pricepere si rabdare.

 

De cele mai multe ori, femeile aleg sa se lase pe mana unor specialisti atunci cand vine vorba despre frumusetea si confortul lor. De aceea, pentru aplicarea genelor false individuale, fir cu fir sau smocuri, cu siguranta vor apela la un profesionist, ceea ce inseamna un lucru profitabil pentru tine.

 

In cazul in care pana acum nu ai folosit gene individuale, pentru a le aplica unei cliente, va trebui sa tii cont de cateva lucruri esentiale:


- atentia si grija fata de cliente, iti vor marii cu siguranta numarul acestora.

- produsele trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

- educa-ti clientele in ceea ce priveste demachierea si curatarea genelor.

- nu folosi adeziv din abundenta, doar pentru a mentine genele aplicate cat mai mult timp (prea mult adeziv nu va face decat sa arate urat si sa afecteze genele naturale)

-  propune-le ca pentru indepartare genelor sa apeleze tot la tine, evitand astfel caderea genelor naturale.

 

Durata procesului de aplicare poate varia de la 30 de minute la aplicarea smocurilor, pana la 3-4 ore la aplicarea extensiilor de gene.

 

In momentul in care ti-ai perfectionat aceasta tehnica, iar clientele sunt multumite, poti considera ca ai o afacere profitabila; costul unei astfel de proceduri fiind considerabil.

 

 

O clienta multumita iti va aduce cu siguranta inca trei, dar una nemultumita iti poate indeparta alte zece, asa ca ai grija de clientele tale pentru ca ele sunt cele care vor promova cel mai bine numele tau, ele reprezinta cartea ta de vizita.